FRAMMUSEET ER OSLOS BESTE MUSEUM!

07 august 2012

BYENS TURISTER HAR TALT: FRAMMUSEET ER OSLOS BESTE MUSEUM!

På www.tripadvisor.com får Frammuseet virkelig høy score! På en liste over 131 attraksjoner i Oslo ligger vårt museum på sjetteplass – kun slått av Nordmarka, Vigelandsparken, Operaen, Oslomarka og Bygdøy-halvøya. Gjett om vi er stolte.

Blant kommentarene her kan leses: Worth several hours, Cool museum, Outstanding: the best of the Bygdoy museums, Interesting for people with history-interests, A museum not to be missed, Must do in Oslo with kids, Fascinating Museum a must for exploration enthusiasts.

Frammuseet er oppgradert og modernisert med splitter nye utstillinger, nordlysshow hvert tjuende minutt og en iskald, fryktinngytende polarsimulator for store og små – for å nevne noe. Vi har helt nytt toalettanlegg, heis og en riktig så koselig kafé.

Den gode museumsopplevelsen får du hos oss!

Velkommen! Vi har åpent alle dager.