Menyer

Menyer
Polarkokken Adolf Lindstrøm, inspirasjonen til flere av våre eksklusive menyer

 

Treretters sesongmeny
Januar 01 – Februar 28 2018

Lettrøkt torsk
servert med agurk, dill og pepperotmajones


**


And fra Holte gård
servert med jordskokk, brønnkarse, grønnkål og andesjy


**


Karamellisert eple
servert med tapioka og sitronverbenaolje

 

 

krusedull_large.jpg

 

 

 
Polarinspirert treretters meny

Amerikasuppe
med kamskjell fra Frøya

**

Biff Lindstrøm av reinsdyr
med glaserte rødbeter, poteter og brunet smør

**

Multesuppe
servert med Hotcakes og pisket rømme med timian

 

 

krusedull_large.jpg

 



Fingermat
(3, 5, 7 eller 10 biter)

Rosmarinstekt kylling
Røkt ørret med syltet sellerirot
Agurk ”sylinder” toppet med granskuddgelè (V)
(= 3 biter)
+
Gravet kalv toppet med sennepsfrø
Timianrøkt ost (V)
(= 5 biter)
+
Fenalår med eple
Rødbeter toppet med hasselnøttkrem (V)
(= 7 biter)
+
Røkt and fra Holte gård
Hummer servert med trøffelmajones
Kongekrabbe servert med brunet smør
(= 10 biter)

V= Vegetar

 

krusedull_large.jpg






Polartapas / Buffet

Kaldrøkt laks med sitron, dill og sennepsaus
Eggerøre med gressløk
Skagenrøre
Spekemat fra Metervare med hjemmelaget flatbrød og rømme
Roastbeef med remulade
Leverpostei fra Metervare med syltet agurk og bacon
Kjøttboller med løkkompott
Potetsalat med eple
Kyllinglårterrine servert med rotfruktpure
Årstidens grønne salat
Hjemmelaget landbrød
Pisket smør fra Røros
Små paier med karamelliserte epler og sitrontimiankrem


 

krusedull_large.jpg



 


Eksklusiv Polartapas / Buffet
Januar 01 – Februar 28 2018

Kamskjell med knutekål og pancetta
Lettrøkt torsk med agurk og dill
Potetkake med salt lammekjøtt
Posjert egg, purre og rognkrem
Kremet bygg med høstens konserverte sopp og Wrångbacksost
Dehydrerte rødbeter med røkt ferskost
Grillet kveite fulgt av persillerot og karse
Andeterrine med grillede jordskokker og sortkål (serveres varmt)
Jordskokkpurè (serveres varmt)
Andesjy (serveres varmt)
Hjemmebakt surdeigsbrød
Pisket Rørossmør
Karamellisert eple med med tapioka og sitronverbenaolje



krusedull_large.jpg