Menyer

Menyer
Polarkokken Adolf Lindstrøm, inspirasjonen til flere av våre eksklusive menyer

 

Tre-retters meny
1.februar 2017 til 15.april 2017

Jordskokksuppe tilsmakt med trøffel
servert med kamskjell fra Frøya

**

Rosastekt lam
med økologisk vårløk, villtimian,
potetkake og rødvinsaus smaksatt med hylleblomst

**

Mørk sjokolade
serveres med bringebær, fritert bokhvete og moccakrem

 

 

krusedull_large.jpg

 

 

 
Frammuseets polarinspirerte tre-retters meny

Amerikasuppe
med kamskjell fra Frøya

**

Biff Lindstrøm av reinsdyr
med glaserte rødbeter, poteter og brunet smør

**

Multesuppe
servert med Hotcakes og pisket rømme med timian

 

 

krusedull_large.jpg

 



Fingermat
(3, 5, 7 eller 10 biter)

Rosmarinstekt kylling
Røkt ørret med syltet sellerirot
Agurk ”sylinder” toppet med granskuddgelè (V)
(= 3 biter)
+
Gravet kalv toppet med sennepsfrø
Timianrøkt ost (V)
(= 5 biter)
+
Fenalår med eple
Rødbeter toppet med hasselnøttkrem (V)
(= 7 biter)
+
Røkt and fra Holte gård
Hummer servert med trøffelmajones
Kongekrabbe servert med brunet smør
(= 10 biter)

V= Vegetar

 

krusedull_large.jpg






Tapas

Vitello Tonato
2 biter Sushi med tilbehør
Rosmarinbakte stykker av landkyllinglår toppet med røkt ferskost
Hjemmelagede Albondigas i sterk tomatsaus
Hjemmelagede pølser fra eget pølsemakeri
Tomatsalat med bøffelmozarella og basillikum

Bakt skrei a la bacalao

Bakte rotfrukter med honning og chevrekrem
Ovnsbakte poteter med harissamajones

Vellagret manchegoost

Serranoskinke i tynne skiver

Marinerte oliven

Focaccia i skiver

Aioli



 

krusedull_large.jpg



 


Polartapas

Hjemmelagede pølser fra eget pølsemakeri
Rødbetgravet laks med akevitt

Posjert egg og spinat servert med ristet sopp
Speket uer med økologisk rømme
Rødbeter med norsk chevre og ristet hasselnøtter
Dillstuet potet med fenikkel, dill og grov søt sennep
Bakt torsk med potetkrem

Syrlig salat på norske grønnsaker med villhonning
Quiche med norsk spekemat og løk

Fenalår og eggerøre

Landbrød

Urtedressing




krusedull_large.jpg