Menyer

Frammuseet tilbyr et bredt spekter av menyer: alt fra utsøkt fingermat til eksklusive niretters middager.

Noen menyer er inspirert av polarområdene og mannskapets kulinariske opplevelser fra ekspedisjonene med Fram og Gjøa, mens andre er mer tradisjonelle, både når det gjelder ingredienser og sammensetning av rettene.

middag-3-retter-fisk_large.jpg

 
Vi samarbeider med ett av Oslos ledende cateringfirmaer som ble startet i 2003 av tidligere norgesmester i kokkekunst. Kreativ Catering er kjent for deres sans for lokale sesongvarer og for å hente inspirasjonen fra «historiene» bak eventlokalene.

Når de satt sammen vår Polarinspirerte meny, brukte de både beskrivelser fra mannskapets dagbøker fra Sydpolsekspedisjonen og Adolf Lindstrøms egne oppskrifter.

 

 

Amerikasuppe
servert med kamskjell fra Frøya


**

Biff Lindstrøm av reinsdyr
servert med glaserte rødbeter, poteter og brunet smør


**


Multesuppe
servert med hotcakes og pisket rømme med timian

 

 

krusedull_large.jpg