Etter Stengetid på Frammuseet
Lokaler
Gjør besøket på Frammuseet til en unik opplevelse ved å ta dine gjester til oss etter åpningstidene.
Vi vil skape det perfekte dypdykket i polarhistorien gjennom vår historiefortelling, komplimentert av autentisk, gastronomisk opplevelse.
Å tilbringe tid alene på museet gir gjestene dine unike omgivelser, atmosfære og en nærhet til den originale ånden av polarutforskning!
I våre menyer finner du tradisjonelle norske råvarer i kombinasjon med arktisk eksklusivitet – satt i en moderne kontekst. Erfarne kokker fra Kreativ Catering har blant annet hentet inspirasjon fra den kjente polarkokken Adolf Lindstrøms egne oppskrifter.
Guidene våre vil fortelle deg de fascinerende historiene bak Fram og Gjøa, mennene om bord og mennene som ledet dem gjennom polarisen mot å bli en del av verdens polarhistorie.
Kontakt oss for mer informasjon. (Velg Private arrangementer fra rullegardinmenyen).