Fram Museum Oslo

Private arrangementer

Lokaler

Hele museet

frammuseet_m_thomassen_edit._big__1_of_1__large.jpg

 
Når Frammuseet åpner sine dører for private arrangementer etter stengetid, blir lokalene forvandlet til et unikt sted for mottakelser. For en kveld, kan man ta del i polarhistorien, og bli med på en ekspedisjon ombord på de originale skipene Fram og Gjøa.

Kapasitet
Mottakelse: 1100 personer


Dekket av Fram

lokaler_2_large.jpg

 
La dere fascinere og inspirere av den fantastiske historien om ekspedisjonene til Norges polarhelter, og nyt et måltid på dekket av denne legendariske skuta, mens hun seiler gjennom isen på vei til å bli verdens mest berømte polarskip.

Kapasitet
Mottakelse: 120 personer
Buffet (stående): 120 personer
Middag: 90 personer

Amundsensalongen (Under hoveddekket)

amundsensalongen_large.jpg

 
Her får man servert middag i mannskapets autentiske spisestue fra Frams andre og tredje ferder. Vår meny er inspirert av måltider som kokken Lindstrøm laget ombord, og blir servert på kopier av emaljeservise fra Sydpolsekspedisjonen, noe som gjør denne opplevelsen spesielt eksklusiv. Nærmere polarhistorien kommer man ikke!

Kapasitet
Middag: 20 personerExplorers’ Club (øverste plan i Fram-bygget)

explorers_dark_large.jpg

 
Her vil man oppleve den beste utsikten på Fram. Baugen til dette verdensberømte polarskipet kommer rett inn i rommet, og skaper en uforglemmelig atmosfære her inne. Et perfekt sted for presentasjoner, forelesninger, mottakelser og middager for mindre grupper. 

Kapasitet
Mottakelse: 60 personer
Buffet (stående): 40 personer
Middag: 27 personer

Gjøa-bygget (1. og 2. plan) / Dekket av Gjøa

_group_0_-_frm2293__frm2325-3_images_large.jpg

 
Amundsens første polarskute og hennes historiske seilas gjennom Nordvestpassasjen. Med vakre nyrestaurerte Gjøa som hovedelement, er denne hallen en flott ramme for større arrangementer. Løsningen med mobile moduler i utstillingene, gjør det mulig å tilpasse lokalene til forskjellige eventformater.

Kapasitet
Mottakelse: 500 personer
Buffet (stående): 400 personer
Middag: 200 personer

Gjøas hoveddekk passer utmerket for mindre mottakelser eller som et startpunkt for kvelden, som vil fortsette på Fram

Kapasitet
Mottakelse: 30 personer

Møterom (Gjøa-bygget)

_frm1318-edit_large.jpg

 
Et lyst rom med en serie originale polarinspirerte malerier på veggen og alt som er nødvendig av teknisk utstyr. Polarskipet Gjøa står kun noen meter unna, og er et fint sted for en kaffepause eller et glass musserende etter at programmet for dagen er ferdig. Alle museumsutstillinger er også tilgjengelige ved leie. Mulighet for servering av mat og drikke etter deres ønsker.

Kapasitet
Teater: 50 personer
Styrerom: 26 personer

Kafé Framheim (Fram-bygget)

lokaler_7_large.jpg

 
Vår museumskafé oppkalt etter og stilisert som Amundsens overvintringssted i Antarktis. Her kan dere nyte en lunsj med utsikt til legendariske Fram og med nordlyset dansende i vinduskarmen. Kaféen kan også leies etter stengetid.

Kapasitet: 80 personer

Kinosal (Gjøa-bygget)

ny_kino_m_film_large.jpg

 
Komfortable seter og teknisk utstyr av toppkvalitet. Et perfekt sted for konferanser, foredrag og presentasjoner. Muligheter for servering av mat og drikke utenfor salen.

Kapasitet: 116 personer
 

Her kan du se vår nye film-presentasjon av museet.